Nyårsmenyn

SE MENY

LUNCH

Vi serverar lunch måndag till fredag klockan 11:00-14:00.

Priset är 110 sek och då ingår även en plocktallrik, stilla eller kolsyrat vatten samt ekologisk surdegsbaguette.
Det finns givetvis vegetariska alternativ att erbjuda varje dag.
Vi erbjuder chokladtryffel eller en nygjord sorbet för 35 sek per st.

LUNCH VECKA 47

Måndag 20 oktober

Stekt fläsk, kokt potatis & bruna bönor eller löksås

Kummelfilé – ört & senapsbakad, brynta champinjoner, bakad rotselleri & vitvinssås

Tisdag 21 oktober

Lammfärsspett, tabbouleh, mynta, rostad paprika & fetaostyoghurt

Kolja – ångad, råstekt broccoli, bakat ägg & brynt sojasmör

Onsdag 22 november

Oxbringa – rimmad, rostade rotfrukter, pepparrot & persiljesky

Spättafilé – friterad ”caesar style”, romansallad & parmesan

Torsdag 23 november

Kycklingstek – plommonglaserad ”hoi sin”, jasminris & cashewnötter

Bouillabaisse, fisk, skaldjur, fänkål & saffransaioli

Fredag 24 november

Entrecôte – helstekt, bruten potatis, stekta ärtor & dragonsmör

 Torskfilé ”nori”, rostad blomkålspuré, citronglaserade morötter & misomajjo

Veckans vegetariska

Soppa, grön curry, kokosmjölk & papadam

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.