Meddelande till våra gäster!

 

Kära vänner, gäster och alla våra fantastiska medarbetare.

Under rådande omständigheter och läget i vår värld har vi i Götaplatsgruppen tvingats att ta emotionella och riktigt svåra beslut.

Hur ska vi agera i denna svåra stund? Vi vägrar att ge upp, men inser att även vi måste göra förändringar för att överleva och samtidigt se till att ta hand om våra medarbetare, gäster och vänner som så troget finns på våra restauranger.

Vi har efter många möten och diskussioner tvingats ta det sorgliga beslutet att vi inte kommer kunna ha alla våra restauranger öppna i samma utsträckning som under vanliga förhållanden.

Våra restauranger kommer inte stänga helt, vi koncentrerar oss till vissa dagar då vi har öppet. Vi hoppas med detta beslut kunna fortsätta att driva våra restauranger vidare med samma höga nivå och ambition som alltid, men under färre dagar i veckan.

Mycket kärlek från oss på Götaplatsgruppen och varmt välkomna.

Med start den 23 mars har vi öppet:

Toso
Måndag – lördag från 17.00
Söndag från 17.00 till 00.00

SK Mat & Människor
Torsdag – lördag från 17.00

Mr P
Onsdag – lördag från 17.00

at PARK

Lunch - Måndag - fredag 11.30-14.00

Kväll - Fredag – från 17.00 & lördag från 14.00

Beställ online & hämta er mat

Nu kan ni beställa mat från våra restauranger och hämta upp som take away eller drive-thru i vår nya online-shop. Välj bland utvalda rätter från TOSO, Mr. P, SK Mat & Människor samt atPARK. Alla beställningar hämtas upp utanför atPARK på Avenyn.

Besök vår online-shop

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.