Nyårsmeny 2021
Sashimi på röding
eldad havskräfta, créme på kokos & limeblad, gurka, grönt äpple, kizamedressing, wasabiört, friterat rispapper.
Tartar på oxe
tabascodressing, bondbönor, dragonmajonäs, rostade rapsfrön, potatisflarn, riven manchego, confiterad körsbärstomat.
Svampwonton
rökt jordärtskockspure, smörad sesambuljong, ”Kujyo Negui”, tryffelpicklad shimeji, tat soi, yuzupärlor.
Ryggbiff
arancinis med n´duja, kronärtskockscreme, rostad vitlökssky, haricot verts, sotad och picklad pärllök, bella verde, gremolata.
Bakad och riven smördeg
La tur, kristalliserad rosmarin, marmelad på björnbär & blåbär, saltrostade valnötter.
Körsbärssorbet
- churros, mjölkchokladcreme, Chaibavaroise, chokladkaka, pistagemaräng, spritiga körsbär.
6 rätters för 745sek per person